Naile Ela BULUT şiir yarışmasında ilçe 3.sü oldu.

Son sınıf öğrencileri bir üst eğitim kurumuna hazırlanıyor!

Ekm

Öğrencilerimize 23 Eylül 2022 Cuma günü Uşak İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü personeli tarafından afet farkındalık eğitimi verildi.

Ekm

İngilizce öğretmenimiz Hale AYDOĞDU tarafından 10 Eylül 2022 Dünya İlk Yardım Günü etkinlikleri kapsamında öğrencilerimize uygulamalı ilk yardım eğitimi verildi.

Haz

3 Haziran 2022 Cuma günü köyümüz büyüklerinden Ali Osman EKER'i ziyaret ettik.

Haz

Sınavla Öğrenci Alan Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınava hazırlık sürecinin sonuna gelen 8. sınıf öğrencilerimiz ile pasta keserek kendilerine başarılar diledik.

May

Fadime-Halil İbrahim Karahan Derbent Ortaokulu olarak Eskişehir'e kültür gezisi düzenledik.

May

Bu sene ilk kez katıldığımız ilçe kızlar arası futsal turnuvasında okulumuza dördüncülük kupası kazandıran kız futsal takımımızı tebrik ederiz.

May

20 Mayıs 2022 Cuma günü okulumuz 8. sınıf öğrencileriyle Sivaslı Dursun Yalım Fen Lisesini ziyaret ederek ziyaretin arkasından da sınava girecek öğrencilerimiz için moral pikniği yaptık.

May

Okulumuz velilerimiz ve köylülerimizin destekleriyle güzelleşmeye devam ediyor.

May

13 Mayıs 2022 Cuma günü sene sonu kermesimiz köy meydanında gerçekleştirildi.

May

12 Mayıs 2022 Perşembe günü velilerimizle çay saati uygulamasında buluştuk.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Banaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaokul öğrencileri arasında düzenlediği şiir yazma yarışmasında 6/A sınıfı öğrencimiz Recep TEKER Banaz 2.si olmuştur.

Yaptıkları yadımlar ve bağışlarla okulumuz ihtiyaçlarının giderilmesine ve eksikliklerinin tamamlanmasına katkıda bulunan velilerimize 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programımızda plaket takdimi yaptık.