UŞAK / BANAZ - Fadime-Halil İbrahim Karahan Derbent Ortaokulu

Ali Osman Amcamızı Ziyaret Ettik

3 Haziran 2022 Cuma günü köyümüz büyüklerinden Ali Osman EKER'i ziyaret ettik.

Derbent köyünde imece ve yardımlaşma deyince hiç şüphesiz akla ilk gelen isimlerdendir Ali Osman amca. Köyümüz camisinin ve köyümüz okullarının fiziki şartlarının iyileştirilmesi için elinden geleni yapan, hayat tecrübesiyle bizlere yol yordam gösteren, eğlenceli ve kültürlü bir kişiliğe sahip değerli bir büyüğümüzdür. Bu değerli büyüğümüzü evinde ziyaret ederek kendisine bizlere verdiği destekler için teşekkür ettik. Misafirperverlikleri için Ali Osman amcamıza ve ailesine teşekkür ederiz.

Tıpkı Ali Osman amcamız gibi sağlıklarında köyümüz, camilerimiz, okullarımız, sağlık ocağımız için gönüllü çalışmalar yapan ebediyete intikal etmiş değerli büyüklerimiz Hasan ÇEVİRGEN, Mehmet Ali TÜMTAŞ ve Ali KESER gibi isimleri de saygıyla yad ederiz.

03-06-202203-06-2022

Yayın: 03.06.2022 - Güncelleme: 03.06.2022 22:14 - Görüntülenme: 490