Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK Büyük Millet Meclisinin açılışı olan 23 Nisan gününü Türk çocuklarına armağan etmiştir. 23 Nisan 1921'den bu yana milli bayram olarak kutladığımız 23 Nisan tüm yurtta olduğu gibi köyümüzde de coşkuyla kutlandı.

Öğrencimiz Orçun Kazi AKÇORA 22 Nisan 2022 Cuma günü bir günlüğüne İlçe Gençlik ve Spor Müdürü oldu.

6 Nisan 2022 Çarşamba günü hayırseverlerimizden Veli ATAK'ı makamında ziyaret ettik.

7 Nisan 2022 Perşembe günü köyümüz hayırseverlerinden Ali Osman EKER'in evinden getirdiği gül fidanlarını öğrencilerimizle beraber bahçemizin muhtelif yerlerine diktik.

21 Mart Nevruz Bayramı okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile büyük bir çoşkuyla kutlandı.

6/A sınıfı öğrencimiz Buse Naz Karaçam, Banaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün 18 Mart Şehitler Günü münasebetiyle ortaokul öğrencileri arasında düzenlediği şiir yarışmasında Banaz 1.si olarak bizleri gururlandırmıştır.

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 107. yıl döneminde kutsal vatan topraklarını canları pahasına koruyarak şehitlik onuruna erişen aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla andık.

İstiklal Marşımızın kabulünün 101. yıl dönümü dolayısıyla okulumuzda İstiklal Marşı'nın Kabul Edildiği Günü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı düzenlendi.

Okulumuzda 2 Mart 2022 tarihinde yapılan deneme sınavında sınıf birincisi olan öğrencilerimiz 11 Mart 2022 Cuma günü okulumuzda düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Banaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabul Edildiği Günü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü münasebetiyle ortaokul öğrencileri arasında düzenlediği şiir yarışmasında Banaz 1.si olarak büyük bir başarıya imza attı.

Uşak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri tarafından okulumuz 8. sınıf öğrencilerine teknoloji bağımlılığı ve bilinçli medya kullanımı konularında eğitim verildi.

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Başkanlığınca 2022 yılının "Afet Tatbikat Yılı" ilan edilmesi dolayısıyla Bakanlığımız Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile AFAD Başkanlığının ortaklaşa aldığı karar doğrultusunda ülke genelindeki tüm okullarla birlikte okulumuzda da 4 Mart Cuma günü saat 11.30'da deprem anı ve tahliye tatbikatı yapıldı.

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerine ilimizde sınavla öğrenci alan nitelikli okulları tanıtabilmek amacıyla 4 Mart 2022 Cuma günü okul tanıtım gezisi düzenledik.

Okulumuz öğrenclerine Banaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığıyla LC Waikiki firması tarafından kıyafet yardımı yapıldı.