Ekm

14 Eklim 2021 Perşembe günü okulumuz 7/A sınıfı öğrencileri Müdür Yardımcımız Nur Zeynep KARADAĞ'ın refakatinde Uşak Arkeoloji Müzesi ve Uşak Belediyesi Hayvan Barınağı'nı ziyaret ettiler.

Ekm

6 Ekim 2021 Çarşamba günü Uşak Üniversitesi Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi Öğretmenliği ve Görsel Sanatlar Öğretmenliği bölümlerinin öğrencileri okulumuza gelerek öğrencilerimiz için bir dizi etkinlik yaptılar.

Ekm

1 Ekim 2021 Cuma günü Özdilek Sinema Salonunda İstiklal Marşımızın kabulünün 100. yılı münasebetiyle Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın destekleriyle İstiklal Marşı'nın anlamını ve Kurtuluş Savaşı'nın önemini anlatmak amacıyla İstanbul'un işgalinden Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde başlayan ve İstiklal Marşı'nın mecliste okunarak Milli Marş olarak kabul edildiği döneme kadar olan süreci anlatan "AKİF" filmini izledik

Eyl

20 Eylül 2021 Pazartesi günü okulumuz 8. sınıf öğrencileriyle Uşak Gençlik Merkezini ziyaret ettik.

Eyl

12 Eylül Dünya İlkyardım Günü kapsamında Özel Yeşil Banaz Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu İlkyardım Öğretmeni Sami Fatih ÖZDEMİR tarafından okulumuz öğrencilerine ilkyardım semineri verildi.

Eyl

Okulumuzda 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı'nın ilk ders zili 6 Eylül 2021 tarihinde çaldı.

Eyl

Okulumuzdan 2019, 2020 ve 2021 yıllarında mezun olan öğrencilerimizden bazıları 2 Eylül Perşembe günü Uşak Gençlik Merkezinin kitap okuma halkası etkinliğine katıldılar.

Eyl

Okulumuzdan 2021 yılında mezun olan öğrencilerimizin yerleştikleri liseler belli oldu.

8. sınıfımızda uyguladığımız sınav şampiyonu uygulamasında 3. hafta şampiyonumuz Ayşe Sura TUNCER oldu.

Okulumuzda 25 Mart 2021 Perşembe ve 26 Mart 2021 Cuma günleri gerçekleştirilen deneme sınavı sonuçları belli oldu. Bu sonuçlara göre liderliği 15 puanla Ayşe Sura TUNCER üstlendi.

Orman Haftası okulumuz 26 Mart 2021 Cuma günü çok amaçlı salonumuzda düzenlenen törenle kutlandı.

8. sınıfımızda uyguladığımız sınav şampiyonu uygulamasında 2. hafta şampiyonumuz Melisa ULUDAĞ oldu.

Baharın gelişini simgeleyen Nevruz Bayramı okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizce coşkuyla kutlandı.

Okulumuzda 18 Mart 2021 Perşembe ve 19 Mart 2021 Cuma günleri gerçekleştirilen deneme sınavı sonuçları belli oldu. Bu sonuçlara göre liderliği Ayşe Sura TUNCER ve Melisa ULUDAĞ isimli öğrencilerimiz paylaşıyor.

Sınavla Öğrenci Alan Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınava hazırlanan 8. sınıf öğrencilerimizin motivasyonlarını arttırabilmek için bir çalışma daha başlattık.