Diyetisyen Döndü VERMEZ tarafından okulumuz öğrencilerine sağlık eğitimi verildi.

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı 2. Yarıyıl Dönemi veli toplantılarımız 21-25 Şubat 2022 tarihleri arasında sınıf öğretmenlerimizin koordinesinde okulumuz kütüphanesinde gerçekleştirildi.

Şbt

Okulumuz Konsorsiyum Üyesi Olarak Akreditasyon Programında yer almaya hak kazanmıştır.

Şbt

Köyümüze ve okulumuza sayısız hizmetlerde bulunan İnkılap Dede lakabıyla tanınan Hasan ÇEVİRGEN, 13 Şubat 2022 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu Hakka yürüdü.

Şbt

7/A sınıfı öğrencimiz Tuba Melisa GEZER, Türkiye Gençlik Vakfının Türkiye genelinde düzenlemiş olduğu kitap okuma yarışmasında Uşak birincisi ve 41.194 öğrencinin içinde Türkiye on yedincisi olarak büyük bir başarıya imza attı.

Şbt

2022 Yarıyıl Tatili Öğretmenlerin Mazerete Bağlı Yer Değiştirme Sonuçlarıyla birlikte öğretmen kadromuzda bazı değişiklikler oldu.

Ock

Okulumuzda 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı 1. döneminin sona ermesiyle karne töreni gerçekleştirildi.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından ortaokul 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri için hazırlanıp 81 ile gönderilen beceri temelli test kitapları İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden teslim alınıp 20 Ocak 2022 Perşembe günü öğrencilerimize ulaştırıldı.

Ock

14 Ocak 2022 Cuma günü okulumuzun çok amaçlı salonunda "Hırsız Var" adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Ock

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, tüm branşlarda yetenekli öğrencileri spora yönlendirmek ve ülkemizi yurt dışında temsil edecek sporcu potansiyelini ortaya çıkarmak amacıyla 81 ilde başlatılan Sportif Yetenek Taraması Programı kapsamında 5. sınıf öğrencilerimiz sportif yetenek taramasından geçirildi.

Ock

81 ilde eş zamanlı başlatılan Milli Ağaçlandırma Günü Etkinlikleri çerçevesinde okulumuzda 11 Kasım 2021 Perşembe günü fidan dikimi gerçekleştirildi.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti´nin 98. kuruluş yıldönümü okulumuzda yapılan törenle kutlandı. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

7/A sınıfı öğrencilerimiz İngilizce öğretmenimiz Hale AYDOĞDU'nun rehberliğinde güzel bir etkinliğe imza attılar. Ünlülerin kişilik ve fiziksel özelliklerini birer videoyla İngilizce olarak anlatan öğrencilerimiz oldukça eğlenceli bir şekilde öğrenme etkinliği gerçekleştirmiş oldular. Gerçekleştirdikleri bu güzel etkinlik için öğrencilerimizi tebrik eder, İngilizce öğretmenimiz Hale AYDOĞDU'ya da teşekkür ederiz.

Şimdi gelin hep beraber öğrencilerimizi izleyelim.

14 Ekim 2021 Perşembe günü okulmuzda acil durum tatbikatları yapıldı.