UŞAK / BANAZ - Fadime-Halil İbrahim Karahan Derbent Ortaokulu

Mrt

Uluslararası Eğitimciler Derneği (ULUED) tarafından düzenlenen Aydınlık Yarınlara temalı çevrimiçi kitap okuma yarışmasının şartnamesine ulaşmak için tıklayınız.

Ock

Server Yaşam Vakfı tarafından Milli Eğitim Bakanlığının izniyle ülke genelindeki ortaokul öğrencileri arasında Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması adında kitap okuma yarışması düzenlenmiştir. Yarışmaya katılım ücretsiz olup son başvuru tarihi 18 Nisan 2022 Pazartesi günüdür. Söz konusu yarışmayla ilgili bilgi ve belgeler aşağıdaki bağlantılarla paylaşılmıştır. Yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerimize duyrulur.

Şartname

Veli İzin Belgesi

Mahremiyet Politikası

Kas

Bakanlığımız Özel Eğitim ve Rehberlik Şube Müdürlüğü 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle ortaokul öğrencileri arasında Birlikten Kuvvet Doğar temalı resim yarışması düzenlemiştir. Yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerimiz için yarışma şartnamesi aşağıda paylaşılmıştır.

Mrt

Anadolu Bilgelerini Araştırma Derneği tarafından ortaokul ve lise öğrencileri arasında düzenlenen Yunus Emre konulu hikaye yazma yarışmasının şartnamesine ulaşmak için tıklayınız.

Mrt

İZMİR/Bornova Özel Ege Lisesi tarafından düzenlenen 18. Fen Araştırmaları Projeleri Yarışması'nin şartnamesine ulaşmak için tıklayınız.

Mrt

Uşak il Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı konulu resim ve kompozisyon yarışması düzenlenmiştir. Yarışmanın şartnamesine ulaşmak için tıklayınız.

Mrt

Dünya Posta Birliği tarafından "Ailenden Birine Covid-19 Hakkındaki Deneyimlerinle İlgili Mektup Yaz" konulu uluslararası mektup yarışmasının şartnamesine ulaşmak için tıklayınız.

Mrt

Yarışmanın şartnamesine ulaşmak için tıklayınız.

Mrt

Yarışmanın şartnamesine ulaşmak için tıklayınız.